Rekreation & coaching

Helgretreat

16-17 mars


Välkommen till en helg där du får koppla av i stillheten, lugnet och naturen.Helgen kommer att innehålla meditation, stresshantering, skogspromenad, självkännedom, coaching och däremellan vila. 


Denna retreat passar dig som behöver en paus och återhämtning från vardagen. Den passar också dig som vill lära dig mer om personlig utveckling.


Helgen leds av mig, Marie, som har gjort min egen resa tillbaka från stress och utbrändhet och hittat en ny version av mig själv. Jag är coach, certifierad av ICF (International Coach Federation), och jag visar vilka verktyg som kan hjälpa dig att göra de förändringar som behövs i ditt liv.


Endast 2.200:-

I priset ingår hela programmet, måltider, fika och boende i eget rum på Sjökaptensgården i Åsljunga.


Vi har incheckning lördag kl 9 och avslutar på söndag kl 15. Vill du komma redan på fredagen, så går det bra. Då betalar du bara 300:- extra och får även frukost på lördagen.


Endast ett fåtal platser finns. Fyll i formuläret för att anmäla dig. Din bokning gäller när du fått en bekräftelse av mig och betalat in bokningsavgiften på 500:-. Resterande 1700:- betalas vid ankomst.

 
 
 
 
 
 
 

Rekreation på Sjökaptensgården 


Hitta lugnet, andningen och kontakten med ditt inre. Vi skapar en mini-retreat bara för dig (eller ditt gäng) där du får möjlighet till återhämtning. Kanske behöver du bara vara, gå promenader i skogen och vila. Eller så vill du även ha coaching och samtal om stresshantering.


Coaching


Behöver du göra förändring i ditt liv, men vet inte riktigt vad och hur? Står du inför ett vägval, men vet inte vilken väg du ska välja? Eller vill du helt enkelt komma vidare i din personliga utveckling?

Jag, Marie, är cerifierad coach och arbetar enligt ICF:s kärnkompetenser. Tillsammans hittar vi dina svar och insikter som hjälper dig att göra de förändringar som är rätt för dig.

Jag coachar dig här på Sjökaptensgården eller online.

Pris 700:-/timma eller 2.500:-/4 timmar (4 tillfällen).

Boka på tel 073-577 01 50.


Tänk på...

Stresshantering ingår i friskvårdsbidraget