Rekreation & coaching

Yogaretreat 1-2 mars


Funderar du på att finna möjlighet och inspiration till utveckling för kropp och själ och ge dig tid att lyssna in till ditt hjärta och din kropps intelligens? Här får du en transformerande inbjudan till ett sådant dygn.


Kom och vandra i grön skön miljö, yoga, meditera, ta långa djupa andetag, få fotbad, lång promenad med skogsbad och sjöbad, samtal om livet och ät och drick i harmoni med naturen.

Kom till Åsljunga Sjökaptensgård och sov över i vacker miljö. Hör av dig med frågor och anmäl dig så snart du kan så planerar vi för en helg som du kan bevara varmt i hjärtat och ger dig en kickstart på ett frisk liv med livskvalité.

Helgen leds av Mi Karterud och Linda Klitgaard

Endast 1.990:- (exkl boende)

Boka på tel 0729 45 62 99

Rekreation på Sjökaptensgården 


Hitta lugnet, andningen och kontakten med ditt inre. Vi skapar en mini-retreat bara för dig (eller ditt gäng) där du får möjlighet till återhämtning. Kanske behöver du bara vara, gå promenader i skogen och vila. Eller så vill du även ha coaching och samtal om stresshantering.


Coaching


Behöver du göra förändring i ditt liv, men vet inte riktigt vad och hur? Står du inför ett vägval, men vet inte vilken väg du ska välja? Eller vill du helt enkelt komma vidare i din personliga utveckling?

Jag, Marie, är cerifierad coach och arbetar enligt ICF:s kärnkompetenser. Tillsammans hittar vi dina svar och insikter som hjälper dig att göra de förändringar som är rätt för dig.

Jag coachar dig här på Sjökaptensgården eller online.

Pris 700:-/timma eller 2.500:-/4 timmar (4 tillfällen).

Boka på tel 073-577 01 50.


Tänk på...

Stresshantering ingår i friskvårdsbidraget

Yoga med Linda 


Starta helgen med skön yoga på Sjökaptensgården! Linda Bukhart Klitgaard leder dig i avslappnande och härlig yoga fredag morgon kl 9. Start den 2 februari och 8 fredagar framåt. Ingen anmälan behövs. Ta med yogamatta och en filt.